Set & sket

 

 

Klubformand Lone Birck takker Jytte Bille fra Staï

 


Zonta-Walk: Turen gik rundt om Skarresø ved Jyderup

 

Foundation ambassador Birgit Lennard Hansen besøger vores klub

 

På besøg hos Krisecenter Medusa i Holbæk. Bestyrelsesformand , leder og socialrådgiver fortæller om stedet

 

En aften med Regitze fra HD-dans i Holbæk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiviteter på klubmøder mm.

Maj 2023

Mødet blev på holdt i Roskilde Kongrescenter, hvor vores klub-præsident Lone Birch er ansat. Vi fik besøg af Jytte Bille fra Staï. Jytte har i mange år arbejdet med krop og sundhed, og er nu blevet blevet iværksætter med firmaet Staï, som sælger kosttilskud på medlemsbasis. Jytte er 71 år, og fortalte med stor entusiasme om sin positive tilgang til livet, om at lære at sige “pyt” og kaste sig ud i noget nyt. Jytte har været med i Løves hule, med en bevidsthed om sin egen særlige historie, som medier naturligt vil interessere sig for.

7. Maj 2023: Zonta-Walk rundt om Skarre Sø med start v. Jyderup. pris 50 kr. Der ud over var der vin-lotteri. Glade deltagere, dog ikke så mange pga. øvrige arrangementer i lokalområderne.

April 2023

Vi mødtes på Hotel Højby Sø, hvor vi fik besøg af Foundation ambassador Birgit Lenhard Hansen. Birgit gennemgik de projekter, som landmødet har vedtaget at støtte. Der ud over havde vi valgmøde.

Marts 2023

Vi mødtes hos Tuse Næs Kunsthåndværk, som både er et galleri samt en butik og café. Yvonne Thygesen fortalte historien om Tuse Næs Kunsthåndværk, som begyndte i 1994, da Yvonne og veninden Conni Jørgensen startede et lille tøjfirma Y ́Con-design. Den oprindelige butik er nu udvidet med galleri og cafe, så gæsterne nu kan opleve design og kunst på 300 m2. I dag har Tuse Næs Kunsthåndværk har et omfattende årsprogram, med bl.a. modeaftner, kunst i pinsen, sommerkoncert, æblefestival, julemarked mv.

Februar 2023

Besøg på Krisecentret Medusa i Holbæk. Bestyrelsesformand Lise og leder Gitte fortalte om centrets og frivilligordningen. Vi fik en rundvisning på stedet, som Zont Holbæk tidligere gåbar støttet med møbler og 8ndretning.

Januar 2023

Nytårskur på Café K i Studiestrædet i Holbæk. Tapas og Bobler samt samtale ud fra

  • Hvad har gjort mest indtryk og har haft størst betydning for dig i 2022
  • Hvad ser du frem til i år 2023?
  • Hvad optager dig i øjeblikket?

December 2022

Vi mødtes i “Møllehuset” hos Mette i Møllestensparken. Besøg af Regitze fra HD dans. Regitze instruerede os i forskellige sjove og festlige danse, som bragte os alle i godt humør. Bagefter julefrokost og hygge.

November 2022

Besøg i Vig Bio og Café Vig Bio, hvor vi så filmen Call Jane om kampen for fri abort i 60’ernes USA.

Bagefter nød vi en skøn to-retters servering i caféen.

Oktober 2022: 

Zontakvinder lyttede til zontakvinder i en runde om fremtidsfuldmagter, ferieoplevelser, professionelle oplevelser, hvor Karin fra Lammefjordens spisekammer bl.a fortale, at hun og hendes mand har vundet årets Grand Cru gulerod. I dommerpanelet sad bl.a. mester kokken Klaus Henriksen fra restaurant MOTA i Odsherred.

September 2022

Septembers månedsmøde i Zonta Holbæk var fyldt med masse af god info om Zonta på alle planer – landsmøde i Hillerød og convention i Hamburg.

August 2022

Juni 2022

Maj 2022 

April 2022: Valgmøde

Marts 2022

Februar 2022 Mædet blev denne gang holdt på slottet i Holbæk med efterfølgende foredrag af advokat Karen Wung-Zung, som er partner hos Advodan i Holbæk. Hun holdt et spændende foredrag om arv, testamente, fremtidsfuldmagter og meget andet. Alt sammen noget som er meget vedrørende for os alle. Det hele blev fortalt på en letforståelig måde og med smil på læben over et alvorligt emne.

Januar 2022: Mødet skulle have været nytårskur med bobler, blev desværre aflyst pga. Corona.

December 2021 Mødet startede i Ugerløse kirke med en hyggelig julegudstjeneste af sognepræst Sarah. Efter lystænding var der hyggelig tapas fra Suri i sognegården. Vibeke Vincent Christensen blev optaget som medlem.

November 2021 Mødet skulle have stået på foredrag af journalist/forfatter og kommunikationskonsulent Gitte Holze, som desværre havde taget fejl af dagene. Heldigvis var bestyrelsen hurtige til at “hyre” en ung mand Jesper Kollerup på 26 år, som var på kursus på Strandparken i anden regi til at fortælle om hans virke på Ph.d-studiet på CBS. Han gik frisk til opgaven om at underholde 25 kvinder om det at studere uddannelse, herunder blended learning, hjemmestudier, fysisk indlæring og teknologi. En anderledes aften, som alligevel blev skøn.

Oktober 2021 var vi igen på Hotel Strandparken i Holbæk med et rørende og gribende foredrag af vores egen Inger Petri, som fortalte om tilblivelsen af hendes debutbog “Alting kan gå itu”. Bogen skildrer hendes livs mørkeste tid ifm. skilsmissen, hvor hun mister kontakten til sine 2 drenge, som på det tidspunkt er 7 og 9 år. Inger beskriver sorgen og længslen efter børnene og den store kærlighed til dem.

August 2021 Vi var vi tilbage på Hotel Strandparken i Holbæk. Efter en masse god snak rundt om bordene, hvor det var tydeligt, at selskabet havde været savnet hele vejen rundt, havde vi et skønt fordrag af Stine fra HOME Start, som har til formål at støtte småbørnsfamilier under pres. Det er omsorg uden krav. De har i alt 50 frivillige, hvoraf de 30 er i Holbæk kommune. De frivillige besøger familien i 2 timer om ugen hver uge i ca. 6 måneder. Derefter havde vi valgmøde.

Juni 2021 Vi tog en tur ud i sommerlandet, nærmere bestemt Kvanløse, hvor vi besøgte Enggårdens Farmshop, som importerer frostsikre krukker fra Vietnam. Helle Thorup fortalte om historien om tilblivelsen af virksomheden, og bagefter viste Bjarne Hjort Jensen os rundt og se hele herligheden. Det hele startede i 2016 med 4 krukke ude ved vejen, som de selv skulle bruge, men blev hurtigt afsat til anden side. Inden aftnen sluttede, skulle vi optage vores nye medlem Marianne Hougaard i klubben.

Maj 2021 Mødet blev en gåtur fra Vraget strand og op til Vejrhøj, hvor vi havde den skønneste udsigt og ugens flotteste vejr. Guiden var vores egen Karin, som altid var velforberedt med en masse viden om området. Vores sandwich blev indtaget i naturen – igen med den flotteste udsigt. Det blev til en tur på lidt under 4 km med over 100 højdemeter.

Februar 2021: Det blev Zonta Holbæks tur til at mødes på de digitale medier. Det blev til lidt hygge på Teams, hvor alle kunne fortælle lidt om dagligdagen og diverse udfordringer. Her blev der også grinet lidt af teknikken med at mute og un-mute.

Januar 2021: Mødet blev holdt på Hotel Strandparken i Holbæk med besøg af Marianne Kildedal, som er CSR ansvarlig i ANDEL (Seas-NVE). Hun fortalte en masse omkring FNs 17 verdensmål, som er meget nødvendige for, at vi alle fortsat har et godt sted at leve. Bl.a. fortalte hun, at danskerne forbruger, hvad der svarer til 4 jordkloder.

 

 

 

 

 

Nyheder

SE NYHEDER

Kalender

SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.