Legater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonta uddeler hvert år legater og anerkendelser til kvinder:

Amelie Earhart Fellowships:

35 internationale legater på 10.000 USD til kvinder, der efter universitetseksamen fortsætter studier i aerospace relaterede videnskaber og ingeniørvidenskaberne.

Jane M. KlausmannWomen in Business legater:

32 distrikts priser på hver 1,000 USD, og 12 internationale priser på hver 7.000 USD. Legaterne gives til dygtige, ambitiøse og målrettede studerende, der er på 2. år af en videregående businessuddannelse, men endnu ikke er færdige med deres Mastergrad.

Women in Technology “WIT”:

Legatet er fortsat et slags pilotprojekt under ZI. Legatet skal i 2021 søges direkte hos ZI, der også udpeger vinderen. Legatudvalget vedr. videregående uddannelser har ansvaret for udsendelse af ansøgningsmateriale og informationsmateriale. Legatet opslås på Zonta Danmarks hjemmeside, sædvanligvis i sommer/efterårsmånederne En del lokale klubber har givet tilsagn om at aktivt at kontakte uddannelsesinstitutioner med informationsmateriale og være referenceklub. Legatudvalget sender informationsmateriale og kontaktadresser til disse klubber. Legatsum: 8000 USdollars.

Young Women in Public Affairs Awards:

32 distriktspriser på hver 1.000 USD og fem internationale priser på hver 3.000 USD hvert år. Priserne tildeles unge kvinder i ungdomsuddannelserne, der har lederevner i skole, lokalsamfund eller organisationer. Aldersgrænse mellem 16-19 år.

Læs mere om Zontas legater her http//www.zonta.org/global-Impact/Education

Nyheder

SE NYHEDER

Kalender

SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.